Bugün günlerden Yağmur!

Adana’da özel bir hastanede tedavisi süren Antakyalı 5 yaşındaki lösemi hastası Yağmur Demir için bugün kan bağış kampanyası düzenlenecek. Antakya Vali Ürgen Alanı’nda konuşlanacak Türk Kızılayı TIR’ında gün boyu toplanacak olan kan ve kök hücre bağışı, ilik nakli bekleyen minik Yağmur için umut ışığı olacak.

2,5 yıl lösemi teşhisi konan ve tedavi görmeye başlayan Yağmur’un tam iyileşeceği sırada hastalığının tekrar nüksetmesi üzerine yıkılan ailesi, kızlarının hayata tutunması için düzenlenecek kampanyaya tüm vatandaşları bağışçı olmaya davet etti.

Kızı için uygun ilik bulunması amacıyla çabalayan İngilizce öğretmeni baba Ramazan Demir, ilik kampanyasına destek veren herkese teşekkür ederek, “Kızımın tedavisinde son bir ay ilacı kalmıştı. Ancak hastalığının tekrar nüksettiğini öğrendik. Şu an kemik iliği nakli olması gerekiyor. Bunun için bir kampanya başlattık. Kızım 5 yaşında ve Adana’da özel bir hastanede tedavi görüyor. Türkiye’nin her bir yanından yalnız benim kızım için değil, tüm ilik nakli bekleyen lösemi hastaları için çocuklara yardımcı olalım. Bu kampanya sonucunda umarım ki sadece bizim kızımıza değil, başka çocuklara da yardım sağlanabilir” diyerek herkese çağrıda bulundu.

Bir cevap yazın