Hatay için birlikte yürüyecekler!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Merkezi tarafından 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Doç. Dr. Lütfü Savaş’a CHP’li milletvekillerinden destek mesajları yağdı. 2014 yılında kazanılan Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden kazanmak için Başkan Lütfü Savaş ile birlikte zafere kenetlenen milletvekilleri birlikte başaracağız mesajı verirken, milletvekili Serkan Topal’ın herhangi bir kutlama mesajı yayınlamaması da dikkatlerden kaçmadı.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Doç. Dr. Savaş’a yürekten destek vereceklerini belirterek, “Sevdamızın ardında Hatay, Hatay’ın ardında sevdamız var! Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Lütfü Savaş, 2019 Mart yerel seçimlerinde de, partimizin adayı olmuştur. Lütfü Başkanımızla yürek yüreğe, el ele vereceğiz, Hatay’ın umutları için yeniden başaracağız” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin de Savaş’ı “Kent Sevdalısı” sözleriyle tanımlayarak, “Hatay’ın her rengini kucaklayan, Hatay’a ve Hataylıya yüreğini koyup sahip çıkan, insana ve kent hizmetine sevdalı Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş yeniden partimizin adayı olmuştur. Başkanımızı tebrik ediyor yolunun açık olmasını diliyorum. Hatayımıza ve ülkemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir ise hep birlikte başaracaklarını vurgulayarak, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Doç. Dr. Sn. Lütfü Savaş’ı, Reyhanlı Belediye Başkan Adayımız Nihat Dağ’ı ve Payas Belediye Başkan Adayımız Sn. Ali Oğuz’u tebrik ediyor başarılar diliyorum. Hatayımıza ve ilçelerimize hayırlı uğurlu olsun. Hep Birlikte Başaracağız” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın