Gençlerin içindeki özgür çocuklar, miniklerle tanıştı!

İskenderun General Şükrü Kanadlı İlkokulu Yıldızlar Anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sevinç Mucuk eşliğinde ‘İçindeki Çocuğu Çocuğunla Tanıştır’ sosyal etkinlik projesi kapsamında İskenderun Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Gençlik Merkezini gezme fırsatı bulan minikler, buradaki gönüllü gençlerin hazırladığı birbirinden eğlenceli oyun parkurlarında birbirleriyle yarışarak keyifli vakit geçirirken, uzun süre unutamayacakları bir gün yaşadı.

İskenderun General Şükrü Kanadlı İlkokulu Yıldızlar Anasınıfı öğretmeni Sevinç Mucuk, bu tür sosyal projelerle öğrencileri eğlendirirken, eğittiklerini belirterek, “Öğrencilerin sosyal yaşamlarına renk katacak, sosyal ve akademik hayatta başarılı olmalarını sağlayacak sosyal etkinlik faaliyetlerimizi uygulamaya devam edeceğiz. Gelişim çağında olan çocuklarımızın televizyon, tablet, telefon gibi teknolojik ürünlerin başında uzun süre zaman geçirmelerine neden olan zararlı alışkanlıklardan kurtarmak, anne-baba-çocuk arasındaki iletişimi arttırmak gibi kişisel gelişim alanlarına da katkı sunmak amacıyla düzenlediğimiz ‘İçindeki Çocuğu Çocuğunla Tanıştır’ sosyal etkinlik faaliyetimize annelerimizi de davet ettik. Farklı alanlarda öğrencilerimizle birlikte birçok sosyal etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın gelişimine katkı sunuyoruz, onları mutlu ediyoruz. Gençlik Merkezindeki eğitmenler, öğrencilerimizin keyifli zaman geçirebilmeleri adına ellerinden gelenin fazlasını yaptı. Bu süreçte bizi misafir eden İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin’e ve eğitmen arkadaşlara çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.  

Bir cevap yazın