Üniversite öğrencileri nihayet üstgeçide kavuşuyor

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, karşıdan karşıya geçmek isterken trafik terörüne kurban verdiğimiz 2 üniversite öğrencisinin kaza yaptığı İSTE Kampüsü Kavşağı’nda yapımı devam eden üst geçit çalışmalarını yerinde inceledi.

İSTE Meslek Yüksekokulu Cırtıman Kavşağı’nda meydana gelen ölümlü kazaların ardından öğrenciler ve vatandaşların istekleri doğrultusunda başlattıklarını üst geçit girişiminin sonuç vermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vurucu, kazaların adresi olarak anılan kavşaktaki üstgeçidin tamamlanmasıyla bir daha bu tür sıkıntıların yaşanmayacağına dikkat çekti.

İskenderun – Belen – Antakya yol güzergâhı olması dolayısıyla son derece yoğun trafik akışının yaşandığı yolun üniversite kavşağında inşaedilen üstgeçidin öğrencilere ve vatandaşlara hayırlı-uğurlu olmasını temenni eden Başkan Adnan Vurucu, “Geçmiş zamanlarda üniversite kavşağında yaşadığımız hepimizi derinden üzen ölümlü kaza sonucunda Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM)’müz tarafından kavşağımıza bir üstgeçit yapılması konusunda girişimlerimiz oldu ve bu çabalarımız sonuç verdi. İSTE Meslek Yüksekokulu Cırtıman Kavşağı’nda üstgeçit çalışmalarımız hızla ilerliyor. Trafiğin hızlı akışıyla birlikte yaşanan olumsuz durumların önüne geçmek adına başlattığımız bu çalışmamızın çözüme kavuştuğunun müjdesini vermek isterim. Bildiğiniz üzere bu kavşakta öncesinde yaşanan durumlar hepimizi üzmüştü. Artık bu gibi sıkıntıların yaşanmayacağını umut ediyoruz. Üstgeçidimiz öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bir cevap yazın