Sevgi çiçekleri güzelliğinde ziyaret

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Ayşenur Yönden, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle İskenderun Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti. Devlet çatısı altında barınmakta olan çocuklarla bir araya gelen Kaymakam Yönden ve eşinin  çocuk sevgisi fotoğraflara yansıdı. Küçük çocuklara kendi elleriyle meyve suyu içirip, çocukları seven Kaymakam Yönden, onlarla birlikte keyifli vakit geçirdi.

Ziyarette, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadir Başar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım, Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Sultan Kekeç ve kurum personelleri hazır bulundu.

Kaymakam Yönden ve eşi, çocuklarla yakından ilgilenerek bir süre sohbet ettikten sonra, barınma hizmeti, günlük programları, eğitim ve sağlık durumları ile sosyal aktiviteleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Günün anlam ve önemine yönelik özel bir pasta da yaptıran Kaymakam Yönden, pasta kesimi yerine çocuksu bir davranış sergileyerek, çocuklarla birlikte pastanın tadına elleriyle varırken, çocukların mutluluğunu örnek bir hareketle paylaştı.

Bir cevap yazın