Bu unvana Atakaş en iyi tercih!

11’nci Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı(HİKAF) ile Kariyer Günleri’nde bölgemizin sanayi duayeni Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’a Fahri Doktora unvanı törenle verildi.

Hatay’a yaptığı yatırımlar ve üniversiteye sağladığı katkılar nedeniyle Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından fahri doktora unvanı ile onurlandırılan Recep Atakaş, törene katılanlara hayat hikayesini anlatırken oldukça duygu dolu anlar yaşadı.

Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lüftü Savaş, İşkur Genel Müdürlüğümüz Daire Başkanı Aydın Alabaş, MKÜ Rektörü Hasan Kaya, oda başkanları, akademisyenler, iş dünyası ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende, 10 yaşından beri ticaretin içinde olduğunu söyleyen İşadamı Atakaş, hem okuyup, hem çalıştığını belirtirken, üniversiteyi bitirmesinin ardından tam olarak iş hayatına atıldığını söyledi.

Üniversite tarafından “fahri doktora” ile onurlandırılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakaş, “Bugün benim için çok özel bir gün. Hatay’ın bilim yuvası, beni “Fahri Doktora” unvanı ile onurlandırdı. Bunun benim için ne kadar önemli olduğunu anlatmakta zorlanıyorum. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da yaptığı konuşmada, Hatay’ın önemli yatırımcıların biri olan ve gerçekleştirdiği çalışmalar sebebi ile MKÜ tarafından fahri doktora ünvanı verilen Recep Atakaş’ı tebrik etti.

MKÜ Rektörü Hasan Kaya, istihdama katkılarının yanısıra, eğitimden sağlığa pek çok projeye destek veren çok önemli bir işadamı olduğunu ifade ettiği İşadamı Recep Atakaş’a cübbesini giydirerek fahri doktora belgesini takdim etti.

 

Bir cevap yazın