Geleceğin yerel yöneticilerinin ufkunu açtı

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Mustafa Kemal Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri  ile ‘Belediyelerde hizmet anlayışı ve insan odaklı yönetim” konulu söyleşide biraraya geldi.

Geleceğin yerel yöneticilerine, yerel yönetimdeki 20 yıllık tecrübesini paylaşan Başkan Altan, yerel yönetimler ve yerel yöneticiler üzerine gerçekleştirdiği söyleşide zaman zaman öğrencileri de konuya dahil ederken, iz bırakan sunumuyla öğrencileri kendisine hayran bıraktı.

Yerel yönetimlerin yapıları, sundukları hizmetler ve halkla ilişkileri hakkında tecrübelerinden örnek vererek bilgiler aktaran Başkan Bekir Altan, “Geleceğin yerel yöneticilerinin, yerel yönetimler hakkında bu kadar azimli ve kararlı olmaları beni gururlandırdı. Yaptığımız görev itibari ile bir yerel yönetici olarak hem ilçemin hem de insanlarımın sorunlarını yakından takip ediyorum. Bir yerel yönetici sadece ilçesi ile değil, o ilçenin insanları ile de yakından ilgilenmeli. Bulunduğu ilçeyi ne kadar daha ileriye götürebilmek adına projeler üretmeli. Bir yerel yönetici olarak Payas için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” dedi.

Başkan Bekir Altan, kendisini pür dikkat dinleyen öğrencilerin sorularını yanıtladıktan sonra, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’nın ardından, Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Soner Soylu’yu makamında ziyaret etti.

 

Bir cevap yazın