Karaağaçspor’da ikinci yarı şoku!

Arsuz Karaağaçspor: 3
Adana Kiremithanespor: 3

Stat: Karaağaçspor Tesisleri

Hakemler: Hüseyin Ertaş, Muhammed Göz, Ferhat Çalar

Arsuz Karaağaçspor: Samet Dinçer, Başaran Balcı, Gökhan Açıkgöz, Mert, Mehmet, Sefer Mert Buldu, (Dk.89 Alişan Güler ), Özgür Çelik, Ali Korkmaz, Haşim Ateş, Anıl Şamioğlu (Dk.85 Süleyman Köse), Özkan Yılmaz

Adana Kiremithanespor: Fevzi Delikanlı, Vedat (Dk.27 Berat), Şafak (Şahin Çakır), Davıd Simbo, İlhan, Emre Karagül, Orhan, Muhittin Tümbül, (Dk.66 Mehmet Kaan Zor), Moussa (Dk.44 Tufan Fuat Gül), Cengiz Arguç

Goller: Dk.2 Özgür Çelik, Dk.8 Haşim Ateş, Dk.43 Özkan Yılmaz (Arsuz Karaağaçspor), Dk.58 (penaltıdan) ve Dk. 83 Davıd Simbo, Dk.72 Tufan Fuat Gül (Adana Kiremithanespor)

Kırmızı Kartlar: Gökhan Açıkgöz, Başaran Balcı (Arsuz Karaağaçspor), Şahin Çakır, Emre Karagül (Adana Kiremithanespor)

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5’inci Grupta mücadele eden Arsuz Karaağaçspor, kendi saha ve seyircisi önünde Adana Kiremithane Spor ile 3-3 berabere kalarak haftayı bir puan ile kapattı.

Geçen haftayı deplasmanda üç puanla kapatan Arsuz Karaaağaçspor, kendi sahasında ağırladığı Adana Kiremithanespor karşılaşmasına büyük bir moralle başladı.

Maça hızlı başlayan Karaağaçspor, henüz 2’inci dakikada golü buldu. Güzel futbolunu iki golle daha süsleyen Karaağaçspor, ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda adeta dökülen Karaağaçspor, hem 3 gol yedi, hem de sert futbola zemin hazırladı. Kartların havada uçuştuğu karşılaşmada 4 futbolcu kırmızı, 11 futbolcu da sarı kart gördü.

Karaağaçspor’dan iki, Adana Kiremithanespor’dan da iki futbolcu kırmızı kart gördü. Çok sert geçen müsabakada Arsuz Karaağaçspor’dan 6, Adana Kiremithanespor’dan da 5 futbolcu da sarı kart gördü.

Bir cevap yazın