Gönüllerin adamı dualarla uğurlandı

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata veda eden CHP İskenderun eski İlçe Başkanı Dişhekimi Süleyman Uyar, son yolculuğuna uğurlandı. Mesleğinde ve siyaset yaşamında her zaman takdir edilen, saygın kişiliğiyle sadece partisinde değil, tüm kesimler tarafından sevilen Süleyman Uyar’ın cenazesi CHP’nin Hatay’daki tüm dinamiklerini bir araya getirdi.

Casmin Otel yanındaki evinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Arsuz Akçalı Mahallesi’nde aile mezarlığında toprağa verilen Uyar’ın cenaze törenine CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP Hatay eski Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Hatay eski İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Yılmaz Şahutoğlu ile çok sayıda siyaset ve işdünyasının tanınmış ismi, birlikte görev yaptığı partili arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Dualar ve gözyaşları arasında sonsuzluğa uğurlanan Süleyman Uyar için ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğulurken, sevenleri de bol bol dua etti.

Bir cevap yazın