Bir mutluluk ‘Esin’tisi

Esin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ergündüz’ün kızı Çiğdem, Şahman Ailesi’nin yakışıklı oğlu Orhan ile dünya evine girdi.

Mersin Marehan Otel’de  görkemli düğüne AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, İskenderun Belediye Meclis Üyesi Bülent Özer, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, gazeteciler, Ergündüz ve Şahman ailelerinin yakınları ile genç çiftin arkadaşları katıldı.

Davetlilerin alkışları arasında sahneye geçerek, gecenin ilk dansını yapan Çiğdem –  Orhan Çiftinin mutlulukları yüzlerinden okunurken, gelin güzelliği ve zerafeti, damat ise şıklığı ile göz kamaştırdı.

Uzun süre hafızalardan silinmeyecek düğün töreninde gelin ve damadın anne babaları dünür olmanın mutluluğunu yaşarken, davetlilerle tek tek ilgilenerek örnek bir misafirperverlik sergiledi.  Geniş katılımla gerçekleştirilen düğünde AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, İGC yöneticileri ile gazeteciler sahneye inerek, gelinin babası Mehmet Ergündüz  ile halay çekip, genç çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.X  

Bir cevap yazın