Bu kez gol değil, imza attılar!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Hatayspor’un futbolcuları imza gününde taraftarlarıyla buluştu. Primemall Hatay Store’da, Kulüp Başkanı Mehmet Maden ile Akın Alkan, Mesut Çaytemel, Selim Ilgaz ve Sadio Diallo’nun katıldığı imza gününe bordo beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık iki saat süren etkinlikte, futbolcular forma, bordo beyazlı ürünler ve posterlerini imzalarken, taraftarlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Geçtiğimiz hafta alınan 3-0’lık Eskişehir galibiyeti dolayısıyla oldukça neşeli oldukları gözlenen sporcular, taraftarlarının sevgi gösterisiyle de bu hafta sonu kendi evlerinde konuk edecekleri Osmanlıspor Futbol Kulübü maçı öncesi de büyük moral depoladı.

Devamı gelecek

İmza günlerini zaman zaman tekrarlayacaklarını ifade eden Hatayspor Kulüp Başkanı Mehmet Maden,  “Hatayspor marka olma yolunda, Hatay’ın markası olma yolunda ilerliyor. Hataystore’yi de bu talepler doğrultusunda açmıştık. Futbolcularımızın ve tabii tüm Hatay’ın tanımasını arzu ediyoruz. Hatayspor’un, Hatay’ın bir takımı olduğunu her defasında ifade ediyorum. Bu çerçevede de hem oyuncularımızı, hem yönetim kadromuzu, hem taraftarlarımızı, hem de şehrimizi tanıtmak arzularımızdan bir tanesidir. Bu çerçevede sporcularımızla zaman zaman imza günlerini tekrarlayacağız” dedi.

Bir cevap yazın