Zirvedeki iki isimden kutlama mesajı

26’ncı Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ve teknik heyetine tebrik mesajları yağıyor. Kadın basketbolunda Türkiye’nin en büyük kupasını ikinci kez Hatay’a taşıyan Melekler,  Hataylılara büyük bir sevinç yaratırken, moral kaynağı oldu.

Finalde Fenerbahçe’yi devirerek Hatay’a kazandıran Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Kulübü’nün başarısını tebrik eden iki önemli isim Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Hatay Valisi Erdal Ata’nın mesajları şöyle:

“Centilmence mücadele”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Basketbol 26. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupasında centilmence mücadele eden Fenerbahçe ile Hatay Büyükşehir Belediyespor kulüplerini gönülden kutluyorum. Rakibini 61-47 mağlup ederek kupanın sahibi olan Hatay Büyükşehir Belediyespor’u teknik ve idari heyetini tebrik ediyorum. Güzel bir basketbol akşamında keyifli bir mücadele ortaya koyan iki takımımıza da teşekkür ediyorum.”

“Başarımız tesadüf değil”

Hatay Valisi Erdal Ata, “Fenerbahçe Kadın Basketbol takımını 61- 47’lik bir skorla yenerek bu yıl 26’ncısı düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı ikinci kez müzesine götürme başarısını gösteren Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımını yürekten kutluyorum. Geçen yıl elde ettiği şampiyonluğu tekrar elde ederek ulaştığı başarının tesadüf olmadığını gösteren bu zafer; Hatay ilimizin tüm spor branşlarında başarıya ulaşması için her türlü desteği veren başta Hatay Büyükşehir Belediye Yönetimi olmak üzere Kadın Basketbol Takımı idarecileri, teknik ekibi, başarının asıl sahibi sporcuları ve daima takımının yanında olan taraftarlarına aittir. Bu yıl ortaya koyduğu yüksek performans ve kazanma arzusu ile Şampiyonluğu sonuna kadar hak eden HBB Kadın Basketbol takımının başarısı, bundan sonraki yıllar için beklentileri artırmış ve başarı çıtasını oldukça yükseltmiştir. Kadın Basketbol Takımımızın başarısında pay sahibi olan herkesi ayrı ayrı tebrik eder, Kulüp Yönetimi, teknik ekibi, sporcusu ve taraftarını kutlar, başarılarının devamını dilerim.”

Bir cevap yazın