Hatay’da dev kupa mutluluğu

26’ncı Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Fenerbahçe’yi 61-47 yenerek kupayı kazanan Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın başarılı antrenörü Aikaterini Chatzidaki, kendilerini yalnız bırakmayan taraftalarına teşekkür etti.

Kazandıkları kupayla ikinci kez tarih yazdıklarını belirten Chatzidaki, kendilerine her zaman destek olan kulüp yetkilileri ile taraftarların Adana’daki maçta da kendilerini yalnız bırakmadığını ve onlardan aldıkları güçle zafere daha kolay ulaştıklarını söyledi.

“Sezona kupayla başlamak güzel”

Hatay Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar da, sezona kupayla başlamanın çok güzel olduğunu belirterek, ikinci kez Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Kadın basketbolunda Hatay’ın ismini hep en yukarıya taşıma hedefi koyduklarını ifade eden Bayraktar, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın önderliğinde basketbol takımımız hem şehrin hem taraftarların gurur duyduğu bir ekip oldu. Dün de çok önemli bir takımı, Fenerbahçe’yi yendik. Sezonun ilk maçıydı ve hazırlık döneminde hiç tam takım olamamıştık. Teknik heyet maça takımı çok iyi hazırladı. Başantrenörümüz Aikaterini Chatzidaki Fenerbahçeyi çok iyi analiz etmiş. Oyuncularımız sahaya yüreklerini koydular, kalpten oynadılar ve bu kupayı daha çok isteyen olduklarını gösterdiler. Kupa tüm Hatay’a, taraftarlarımıza armağan olsun. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Bir cevap yazın