Güle güle güzel kalpli adam

Göç İdaresi Daire Başkanlığı’na atanan Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Basın Merkezi’ni ziyaret ederek, basın mensupları ile vedalaştı. Vatandaşlarla olduğu kadar basın mensuplarıyla da sevgi ve güven bağı kuran Kaymakam Aydın’ı basın mensupları ‘Vali’ olması temennisiyle başkente uğurlarken, duygu dolu anlar yaşandı.

“Ankara’da kalbi Hatay’da atan bir kardeşiniz var”

Kaymakam Abdulaziz Aydın, İGC’de yaptığı duygu yüklü veda konuşmasında, “Görev yaptığımız süre boyunca siz değerli basın mensuplarının yakın ilgi ve alakalarını hissettim. Biz Belen’i hiçbir zaman İskenderun’dan ayırmadık. En nihayetinde İskenderun bizim için büyük ağabey pozisyonunda bir ilçemizdi. Belen ve İskenderun’un kaderi her zaman aynı olmuştur ve ben görevimi hep bu düşünce yapısıyla sürdürmeye gayret gösterdim. Elimizden geldiğince kamu yönetimini doğru yerlerde, hem sosyal yardımlar hem eğitim noktasında doğru şekillerde vatandaşımıza yardımcı olmak amacıyla kullandık. Bunları yaparken de siz kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızın bize gelen bilgileri, doğru şekilde kamuoyuna yansıttığını gördük. Burası benim dördüncü görev yerim. Bugüne kadar bu kadar hassas, idareye bu kadar yakın ve samimi ilişkileri olan bir basın ordusu ilk defa gördüm. Ben kendi şahsımda burada olan olmayan tüm basın mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yaptığınız eleştirilerde ve önümüze sunduğunuz bilgiler hep bize yol gösterici oldu. Hepinize çok teşekkür diyorum. Bundan sonra Ankara’da da Hatay, Belen ve İskenderun için kalbi atan bir kardeşiniz var. Elimden gelen her türlü gayreti siz ve tüm halkımız için göstereceğim” dedi.

“Sizi bir dost ve kardeş olarak gördük”

Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın’ın basın mensupları ile kurduğu iyi ve sıcak ilişkilerle gönüllerde taht kurduğunu ve kendisini bir mülki amirden çok dost ve kardeş olarak gördüklerini belirten İGC Başkanı Veysel Cıncık ise, “Bugüne kadar derdimizi de sevincimizi de birlikte paylaştık. Olması gereken de budur. Sizin gibi genç ve idealist idarecilerinin Türkiye’nin önünü açacağını düşünüyorum. Yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Kaymakam olarak yaptığınız hizmetlerin kat be katını orada da yapacağınızı biliyoruz. Sizi seviyoruz. Biz İskenderun’daki gazeteciler olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da yanınızda olacağız” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Kaymakam Aydın gazetecilerle tek tek vedalaştı.

 

Bir cevap yazın