Karaağaçspor, ilk galibiyetin peşinde

Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 5. Grubu’n üçüncü hafta maçında taraftarlarıyla ilk kez sahasında buluşacak olan Arsuz Karaağaçspor’da Ceyhanspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Geride kalan iki hafta deplasmanda üst üste oynadığı iki maçtan bir beraberlik ve bir mağlubiyetle ayrılan turuncu – beyazlı ekip, Pazar günü yeşil sahada konuk edeceği Ceyhanspor maçında şeytanın bacağını kırarak ligdeki ilk galibiyetini almak ve üç puanı kendi evinde taraftarlarına hediye etmek istiyor.

Yoğun tempolu antrenmanlara kendi tesislerinde, Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde sürdüren Karaağaçspor’ da takım kaptanı Ferit Cömert ile forvet Ali Yıldırım’ın sakatlığının devam etmesi teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

Taraftara destek çağrısı

Karaağaçspor Başkanvekili Emir Aracı, iki hafta üst üste alınan başarısız sonuçların teknik kadro kadar, taraftarları da üzdüğünü belirterek, henüz ligin başında olduklarını ve taraftarlarıyla ilk kez buluşacakları Ceyhanspor maçının, çıkış maçı olacağına inandığını söyledi.

Karaağaçspor’un sadece Karaağaçlıların değil bütün ilçenin takımı olduğuna da vurgu yapan Aracı, Pazar günü saat:15.00’te kendi sahalarında oynayacakları Ceyhanspor maçına herkesi davet ederek, destek çağrısı yaptı.

Futbolculara rest

Karaağaçspor Genel Kaptanı ve Transfer Komitesi Başkanı Doğan Çam da, gerek yönetim, gerekse teknik kadronun Ceyhanspor karşılaşmasında galibiyetten başka bir düşüncesi olmadığını belirterek, “Tüm futbolcularımızdan bu hassasiyetimizi beyinlerinin bir kenarına not etmelerini istiyoruz. Evimizdeki ilk maçımızdan üç puanla ayrılmak ve diğer haftalara moralli başlangıçlar yapmak istiyoruz. Bundan dolayı takımımızı Cuma gününden itibaren sıkı bir kampa alacağız” dedi.

 

 

Bir cevap yazın