Hem kupa, hem lig hazırlığı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Hatayspor’un Teknik Direktör İlhan Palut, yarın kendi sahalarında Esenler Erokspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçından galibiyetle ayrılmak ve bir üst tura geçmek istediklerini söyledi.

Maçta, çok fazla forma giyemeyen oyuncularını oynatacaklarını ifade eden İlhan Palut, önceliklerinin lig olduğunu vurgularken, Pazar günü ağırlayacakları Altınordu maçına da çok sıkı hazırlandıklarını vurguladı.

Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri’nde ısınma hareketleri ve istasyon çalışmaları ile başlayan antrenman sonrası bu hafta kendi sahalarında üst üste oynayacakları iki maç için değerlendirme yapan Teknik Direktör Palut, “Türkiye Kupası’ndaki her maçı kazanmak istiyoruz. Umarım, oyuncular güzel performans gösterirler. Umarım sahadan güzel bir sonuçla tur atlayarak ayrılırız. Ama dediğim gibi önceliğimiz her zaman lig. Bizim için hedef Altınordu maçı, hafta sonu oynayacağımız. Ama yarında bugüne kadar az şans verdiğimiz oyunculardan kurulu bir kadroyla Erokspor karşısında tur atlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Altınordu maçı mihenk taşımız”

Altınordu maçının kendileri için son derece kritik olduğunu ifade eden deneyimli hoca Palut, “İç sahada her maçımızı kazanmak istiyoruz. Her maçı kazanmak istiyoruz, iç saha dış saha. Altınordu maçı da bunlardan bir tanesi. Son derece saygı duyulacak bir rakip. Altınordu Kulübü hakkında hepimizin bilgisi var. Altyapıya büyük yatırımlar yapan, kendi altyapısından yetiştirdiği oyuncularla her sene ligde Play-Off seviyesine yaklaşan bir takım. Belki kağıt üzerinde hepimizin bildiği oyuncuları çok yok ama sistem takımı, oynaması kolay olmayan bir takım. Hazırlıklarımızı yapacağız ve kazanmak için maça çıkacağız. Ama bizim için son derece kritik bir mihenk taşı maçlardan bir tanesi olacak. Onun için tüm enerjimizle Erokspor maçını oynadıktan sonra Altınordu maçına hazırlanacağız” dedi.

Bir cevap yazın