Hatayspor, galibiyete hazır

Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Hatayspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimlerinde de Esenler Erokspor ile eşleşti. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde çalışmalarını sürdüren bordo – beyazlı ekip, Adana maçı için galibiyete odaklandı.

“Sorunları çözdük”

Lige istedikleri gibi başlayamadıklarını ve mücadelelerinin karşılığını alamadıklarını söyleyen Teknik Direktör İlhan Palut, Adana Demirspor maçından puan ya da puanlarla döneceklerine inandığını kaydetti.

Adana Demirspor maçına da her karşılaşmaya olduğu gibi kazanmak için çıkacaklarını belirten Palut, ” Şu an 4 puanımız var. Bu bizim beklediğimizin altında, sahaya koyduğumuz performansın da altında bir sonuç. Rakip kim olursa olsun, kazanmak için oynayacağız, bu bizim prensibimiz. Kolay bir mücadele olmayacak. Adana Demirspor, şampiyonluk hedefiyle kurulan, büyük bütçelerle kurulmuş, çok kaliteli oyunculara sahip bir takım. Ancak biz de kendi oyunumuzu, karakterimizi sahaya koyacağız. İnşallah güzel bir mücadele olacak. Bu sefer inşallah mücadelemizi sonuca da yansıtırız” diye konuştu.

“Gol sıkıntısını çözdük”

Mehmet Tosun’un sakatlığının devam ettiğini ve Adana maçında forma giyemeyeceğini söyleyen Teknik Direktör Palut, “Bakary, lisansı çıkmadığı için forma şansı bulamayacak. Bir de Karim, Gomis, Josef, Stephan ve Maiga; bu beş oyuncumuz da geleceğe yatırım amaçlı transfer edildiğinden onlara kısa vadede kadroda yer vermeyeceğiz. Bunun dışında eksik bir oyuncumuz yok. Mirkan Aydın ve Gökhan Karadeniz’in transferiyle daha alternatifli bir kadroya sahip olduk. Bu oyuncuların katılımıyla ve yaptıkları çalışmalarla gol atamama sorununu da çözmüş olduk” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın