Halkla gönül bağı güçlü

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, ‘Halk Günleri’ ile vatandaşların sorun ve taleplerini dinlerken, onlarla gönül bağı kuruyor.

Sorunların çözümü veya talepleri dinlemenin yanısıra sadece çay ve kahve içmek için bile makam kapısını rahatça çalan Belenlilerle bir arada olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Vurucu, halk günlerinin yanısıra makama gelemeyen vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek, isteklerine kulak veriyor.

Halkla iç içe bir yönetim anlayışını benimsediklerini söyleyen Başkan Vurucu, “Belen Halkı, her şeyden önce benim dostum, arkadaşım, akrabam, dava yoldaşım. Ben onlarla büyüdüm, onlarla güldüm, onlarla üzülerek, kötü günleri hep birlikte atlattık. Yeri geldi çay kahve içip sohbet ettik, yeri geldi sorunlara beraber çözüm aradık. Amacım; kesinlikle bu koltukta oturmak değil, hem saha da hem de makamda elimden geldiği kadar vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için hizmet etmektir. Belen’in prestijini arttırmak, tanıtımını ve gelişimini sağlamak için halktan aldığım güç ve güvenle çalışıyor ve üretiyoruz. Vatandaşlarımızın her türlü derdi ve sorunu benim derdim, benim sıkıntımdır. Yaptığım sadece Belediye Başkanlığı değil, halkla bir olmaktır. Günün her saati elimden geldiği kadar beni ziyarete gelen vatandaşlarımızın derdine bir nebze de olsa derman olmak, çözüm üretmek bizlerin asli görevidir. Belki de sadece bir çay, kahve içmek için gelen sevgili Belenlilerle böylesine bir bağ kurmuş olmaktan çok mutluyum” dedi.

Bir cevap yazın