Hatay’da bir başka yaşanır bayram coşkusu

Sevinç ve mutlulukların çoğaldığı bayram günlerinin coşkusu Hatay’ın tüm dinamiklerini bir araya getirdi. Hatay Valiliği koordinasyonunda düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma töreninde adeta hoşgörü  rüzgarları esti.

Hatay Valisi Erdal Ata başta olmak üzere il protokolü ve Hatay’ın her inanç ve kültürden tüm renklerinin katılımı ile Antakya Atatürk Parkı’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman, Sebahat Özgürsoy Çelik ve Serkan Topal, 2. Hudut Alay Komutanı Alb. Ahmet Gürbüz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Matkap, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Yusuf Önlen, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Doç.Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli ve Erol Özkan, İlçe Kaymakamları,  İl Jandarma Komutanı Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdür Vekili Sait Doğruer, İlçe Belediye Başkanları, üç semavi dinin temsilcileri, dernek ve oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Tüm Hataylı hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek bayramlaşma programına iştirak eden bütün katılımcılar ile tek tek bayramlaşan Hatay Valisi Erdal Ata, bayram günlerinin birlik ve beraberliğimizi pekiştiren müstesna zamanlar olduğunu ifade ederek, tüm Hataylıların Kurban Bayramını kutladı.

Bayramlaşma töreni; günün anısına, il protokolünün dernek ve oda başkanları, siyasi parti il temsilcileri ile hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Bir cevap yazın