Vali Ata, mesai arkadaşlarını unutmadı

Hatay Valisi Erdal Ata, il genelinde görev yapan Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, kurum müdürleri ve eşlerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.
Anemon Otel’deki bayramlaşma programına Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Erol Özkan ve Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdür Vekili Sait Doğruer, İlçe kaymakamları ve valilik birim müdürleri ve eşleri katıldı.


İl yöneticilerinin Kurban Bayramı’nı tebrik eden Vali Ata yaptığı konuşmada “Değerli mesai arkadaşlarım, sizlerin bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum ve güzel günlere vesile olmasını dilerim.  İş yoğunluğundan dolayı ailece her zaman bir araya gelme şansını bulamıyoruz. Bu bayramlar bir araya gelmemize vesile oluyor. Bayramlar bizim için en kutsal günlerden birisi. Böylesine bir günde sizlerle ailece bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.
Hatay’ın özelliği ve hassasiyeti bulunan bir il olduğuna değinen Vali Ata, “Hatay, hem mülki idare amirleri hem de emniyet, jandarma ve diğer güvenlik birimlerimiz bakımından yoğun bir çalışma temposu bulunan bir ilimiz. Ben katıldığınız için teşekkür ediyorum. Daha nice bayramlara erişmek temennisi ile bayramınızı kutluyorum” şeklinde konuştu.
Yöneticileri kaynaştıran, birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren bayram günlerini bu ruha uygun şekilde kutlamak amacıyla gerçekleşen bayramlaşma programı yapılan samimi sohbetlerin ardından sona erdi.

Bir cevap yazın