Hatayspor’un orta sahası güçlendi

Kendi evindeki ilk maçında taraftarlarına üç puanla açılış yapan Hatayspor, üç orta saha oyuncusunu renklerine bağladı.

Spor Toto 1. Lig’in yeni renkleri bordo beyazlı takım, Yeni Malatyaspor’dan Gineli orta saha oyuncusu Abdoulaye Sadio Diallo ile Gökhan Karadeniz’in ardından Arnavutluk ekibi Skenderbeu’dan Bakary Nimaga ile bir yıllığına sözleşme imzaladı.

Abdoulaye Sadio Diallo, kendisini 1 seneliğine Hataysporlu yapan imzayı Hatayspor Sportif Direktörü Gökhan Zan, Gökhan Karadeniz ise Hatayspor Kulübü yöneticilerinden Aydın Toksöz  eşliğinde attı.

Geçtiğimiz sezon Malatyaspor’da top koşturan başarılı oyuncu Diallo, Süper Lig kariyeri öncesinde Fransa Ligue 1’de Bastia, Rennes ve F.C Lorient gibi takımların formalarını giymişti.

Orta saha ve forvet arkasında görev yapan Gökhan Karadeniz ise sırasıyla; Hatayspor, Karacabey Belediyespor, Aydınspor 1923, Altınordu, Trabzonspor, Antalyaspor, Göztepe, Bandırmaspor ve BB Erzurumspor formalarını giydi.

Gine milli takımında forma giyen ve Malatyaspor’dan önce Fransa’nın Bastia, Lorient ve Rennes kulüplerinde oynayan Diallo da kendisini bordo beyazlı yapan imzayı Başkan Vekili Aydın Toksöz eşliğinde attı.

 

 

Bir cevap yazın