Şırnak Gazisi’nden en güzel ‘Evet’

Şırnak’ta 2015 yılında el yapımı patlayıcının(EYP) patlaması sonucu yaralanarak gazi olan İskenderunlu Uzman Jandarma Çavuş Abdussamet Delioğlu, çocukluk aşkı Fazilet ile ömür boyu mutluluk için ‘Evet’ dedi.

Uzman Jandarma Çavuş olarak Silopi’de meskun mahal operasyonunda EYP’nin patlaması sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Delioğlu, 8 yıl süren tedavinin ardından sevdiğine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

İskenderun Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in kıydığı nikahla birbirlerine kavuşan çiftin mutluluğu görülmeye değerdi. Başkan Seyfi Dingil genç çiftin nikahını kıydıktan sonra, nikah cüzdanını geline takdim ederken, çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek fincan takımı hediye etti.

Gazi Abdussamet Delioğlu ve eşi Fazilet, nikah töreni sonrası uzun zamandır bu anı beklediklerini ve çok mutlu olduklarını belirtirken, mutluluklarına ortak olan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başta olmak üzere, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

 

Bir cevap yazın