Milli yıldız, yeniden imzayı attı

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol Takımı, milli basketbolcu Hülya Çoklar’la önümüzdeki iki yıl için yeniden sözleşme imzaladı.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar, 23 yaşındaki milli yıldız Hülya Çoklar ile iki yıllığına anlaşmaya vardıklarını açıklarken, yenilenen kadrosuyla bu yıl Hatay’ın Meleklerinin başarılı bir yıla imza atacağına inandığını söyledi.

Meleklerin kondisyonerlik görevi için de Adem Çevik’le anlaştıklarını söyleyen Bayraktar, Kadınlar Basketbol Ligi 2018-2019 sezonu fikstür çekiminin 9 Ağustos’ta yapılacağını ve ilk maçı heyecanla beklediklerini ifade etti.

“Büyük bir ailede olduğum için mutluyum”

Forvet mevkiinde oynayan milli basketbolcu ve geçtiğimiz sezonda da takıma büyük katkıları olan başarılı sporcu Hülya Çoklar da, takımda kaldığı ve iki yıl daha Hatay Büyükşehir forması giyeceği için mutlu olduğunu ifade ederek, “Hatay Büyükşehir Belediyespor gibi büyük bir kulüpte kaldığım için mutluyum ve liglerin başlamasını iple çekiyorum” dedi.

Bir cevap yazın