Kaymakam, sorunları dinledi

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, muhtarlarla sorun ve ihtiyaçlar üzerinde istişarede bulunduğu “Muhtarlarla Buluşma ve Güvenlik İstişare Toplantısı”nı Bekbele Mahallesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

Bekbele Mahallesi başta olmak üzere civardaki mahallelerin genel durumu, sorun ve ihtiyaçları hakkında istişare de bulunulan toplantıda, ayrıca bölgenin asayiş ve güvenlik durumu hakkında da incelemede bulunuldu.

Kaymakam Recep Soytürk,  vatandaşlarımızın daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak, asayiş ve huzur başta olmak üzere, eğitim, sağlık, kültür, ulaşım, toplumsal kalkınma, nüfus ve vatandaşlık işlemleri vb. tüm kamu hizmetleri, sorunlar ve öneriler hakkında istişarede bulunmak amacıyla düzenlenen toplantıların kamu hizmetlerinin daha nitelikli sunulmasına yön verdiğini söyledi.

Kaymakam Soytürk, muhtarları mahalle sakinlerini dikkatle dinleyerek, sorun ya da ihtiyaç olarak aktarılan hususları ilgili/yetkili kurum yöneticileri ile değerlendirdi.

Bir cevap yazın