Bu oda cennet kokuyor!

Zeytin Dalı Harekatı’nda arazi arama tarama faaliyetleri esnasında teröristlerin araziye döşedikleri El Yapımı Patlayıcı’nın (EYP) infilak etmesi sonucu 22 Mart 2018 tarihinde şehit olan Kırıkhanlı Sözleşmeli Piyade Er Kadir Hasan Demiral’ın (23) annesi, oğlunun odasını adeta müzeye çevirdi.

Şehit oğlunun tüm eşyalarını odasında toplayarak onun hatıralarıyla hem hayata tutunmaya, hem de teselli olmaya çalışan Şehit annesi Döne Gökkan, odanın oğlu gibi koktuğunu duygu dolu ses tonuyla aktardı.

Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Şehit Annesi Gökkan, “Odasında bütün hatıraları var oğlumun, kokusu var. Cennet kokuyor oğlum, kepleri, üniforması, botları, spor ayakkabısı var. Her şeyi var oğlumun odasında. Bana da vatan sağolsun demek düşer. Vatan sağolsun, bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Afrin’deki bütün askerlerimizi Rabbim korusun. Her türlü kazadan, beladan Allah esirgesin aslanlarımızı. Buradan da onlara selam veriyorum. Allah’a emanet olsunlar, onları seven anneleri buradadır. Öyle bilsinler onları çok seviyorum. Bir Kadirim şehit oldu binlerce oğlum oldu” dedi.

Bir cevap yazın