İskenderun’un Asenası’ndan Başkent çıkarması

MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, bir dizi ziyaret ve çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla gittiği Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de ziyaret etti.

24 Haziran genel seçimlerinin sonuçlarını değerlendirmek, fikir alışverişinde bulunmak ve hazırladıkları seçim raporlarını genel merkeze sunmak amacıyla başkentte gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Devlet Bahçeli’nin ardından, Kadın Kolları Genel Koordinatörü ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Genel Sekreterleri İsmet Büyükataman ile Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’yı da ziyaret eden Kaya, MHP’li milletvekillerine hizmet yolunda başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini de sundu.

“Devlet Bahçeli’den Hatay’a selam var”

Ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin Hatay ve İskenderun’a selamlarını ilettiğini ve Hatay’ın Anavatana katılışının 79’ncu yılını kutladığını ifade eden Başkan Fatma Kaya, ayrıca partilerine yönelik küresel komplo ve tuzakların açık şekilde sergilendiği, bölme çabalarının ortaya çıktığı, MHP’yi baraj altında göstermeye çalışarak algı operasyonlarının yapıldığı bir süreçte MHP’ye oy vererek, partilerini mecliste kontrol ve denetim noktasında kilit parti konumuna taşıyan tüm vatandaşlara da teşekkürlerini ilettiğini ifade etti.

“Kadınların sesi daha gür çıkacak”

Yerel seçimlerde MHP’nin kadın temsiliyetine daha fazla önem vereceğini de sözlerine ekleyen MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, “Herkesin bildiği gibi oyumuzu yüzde 30 oranında arttırarak Hatay’dan 2 vekil çıkarmayı hakketmemize rağmen bazı engellemeler yüzünden, MHP olarak memleketimizi TBMM’de bir vekil ile temsil etmek zorunda bırakıldık. Vekilimizden milletimizi temsil noktasında görevini en iyi şekilde yapma ve üstün bir gayretle çalışarak Hatay’ımızı en iyi şekilde temsil etme sözü aldık. Vekilimizin başarılı olup, görevini en iyi şekilde yapacağına ve Hatay’ımıza büyük hizmetler gelmesine vesile olacağına inancımız tamdır. Bunun yanı sıra MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörümüz Nevin Taşlıçay’ın Ankara’dan Milletvekili seçilmiş olması, bizlere önümüzdeki dönemde Türk kadınlarının sesinin daha gür çıkacağını ve kadınlarımızın daha güçlü olacağını gösteriyor. Nevin Hanım bizlere, genel başkanımızın kadınlarımızın yaptığı çalışmalara çok destek olduğunu, toplumda kadınların görev ve sorumluluklar almasını önemsediğinin bilgisini vererek, önümüzdeki yerel seçimlerde partimizin kadın siyasetçilere daha fazla görev vermeyi planladığını aktardı. Mecliste Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonuna seçilen Nevin Taşlıçay, hayatın her alanında kadınlarımızın eşit şartlar altında yaşamlarını sürdürmesi için büyük bir gayretle çalışma yapacaklarını belirterek, bunun için Türk kadınlarının desteğini ve MHP kadın kolları teşkilatlarında görevler alarak çalışmalarımıza katkıda bulunmasını istedi. Biz de şehrimizdeki tüm kadınlarımıza seslenerek, gelin ‘Birlik olalım, huzur bulalım’ diyoruz. Kadınlar mutluysa, Türkiye huzurlu demektir” dedi.

Bir cevap yazın