Eski Valimiz kızını evlendirdi

Hatay eski Valisi, şimdiki Ankara Valisi Ercan Topaca’nın kızı Merve, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun oğlu Gani ile rüya gibi bir düğünle hayatını birleştirdi.

Yaklaşık 5 ay önce nişanlanan İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi mezunu Merve ile Avukat Gani Toçoğlu’nun kır düğünü üst düzey devlet protokolünü buluştururken, düğüne Hatay’dan da ziyaretçi akını oldu. Törene, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve işadamı Recep Atakaş katıldı.

Nikahı, damadın babası kıydı

Gani ve Merve çiftinin nikahını, damadın babası Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kıyarken, nikah şahitliğini ise TBMM Başkanı  Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptı. Yıldırım ve Soylu, nikahın kıyılmasının ardından genç çifti tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Evliliğin sırrını açıkladı

Nikah kıyıldıktan sonra genç çifte tavsiyede bulunan Binali Yıldırım, “Kendi isteğinizle, samimiyet, sevgiyle, sadakat ile bir ömür boyu bu birlikteliği sürdüreceksiniz. En zor, en kötü gününüz bugün ki gibi olur inşallah. Bir ömür boyu sevgiyle, saygıyla, sadakat ve samimiyetle bu yolculuğu sürdüreceksiniz. İnşallah mutluluğunuz daim olur. Evliliğin sırrı; itaat et, rahat et. Birbirinize sinirlenince peki diyeceksiniz ve böylece gül gibi geçinip gideceksiniz” dedi.

Yoğun katılım

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, kaymakamlar, milletvekilleri, belediye başkanları, eski bakanlar, siyasi parti yöneticileri, iş adamları ile sanat, siyaset ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.

   h

 

Bir cevap yazın