Dr. Ebru Şimşek milyoner olmak isterse…

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster’in dün akşam yayınlanan bölümünde İskenderun’un başarılı Dermatoloğu ve Güzellik Uzmanı Ebru Şimşek 15 bin lira kazandı.

Uzun bir süre Gelişim Hastanesi’nde hastalara şifa dağıtan, daha sonra yoğun talebe cevap verebilmek için Estetik Trend Güzellik Salonu’nu açararak İskenderun’a bu alanda ilkleri başaran Ebru Şimşek, yarışmada 60 bin lira değerindeki 9’ncu soruda risk alarak verdiği yanlış cevapla elense de, kendinden emin ve kararlı tavırlarıyla dikkat çekti.

Kim Milyoner Olmak İster’in dünkü bölümüne katılan Şimşek,  program sunucusu Murat Yıldırım’ın okuduğu, “Osmanlı Devleti’nde hangisini yapan veya satanlara “habbaz” denirdi?” sorusunda doğru cevabın ekmek olduğunu bilmesine rağmen, emin olamayınca üç joker hakkını kullandı ve çift joker hakkıyla 30 bin liralık sekizinci soruyu geçti.

Yarışmanın dokuzuncu sorusunda ise Dr. Ebru Şimşek, “Günümüzde turistik olarak ziyaret edilen hangi yapı eskiden bir şahsa aitti?” isimli soruya, Sidney Opera Binası cevabını verdi. Murat Yıldırım’ın doğru cevabın Sponehenge olduğunu açıklamasının ardından, Ebru Şirin 15 bin lira ödülle yarışmadan ayrıldı.

Bir cevap yazın