Toplu taşımada dönüşüm sırası Belen’de

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından projelendirilen Ulaşım Ana Planı çalışmaları kapsamında toplu taşıma araçlarının dönüşüm işlemleri ile ilgili çalışmalar Belen’de devam ediyor. İlk olarak Harbiye bölgesinde uygulanarak, dönüşüm süreci tamamlanan ve ikinci adım olarak düşünülen Üniversite-Serinyol Bölgesi ile ilgili dönüşüm süreci işlemlerinde HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı, projede son aşamaya geldi.

Antakya- Defne ilçesi merkez kooperatifleri ve Belen ilçesiyle ilgili dönüşüm projelerini de hayata geçirmek adına çalışmaları hızlandıran HBB, hazırlamış olduğu proje çalışması ve UKOME kararı ile dönüşüm sürecini hakkında Belenli şoför esnafını bilgilendirdi.

Belen’de toplu taşıma faaliyetinde bulunan S.S. 34 nolu Belen Mot. Taş. Kooperatifi ve S.S. 83 nolu Cırtıman Motorlu Taşıtlar Kooperatifi olmak üzere 2 toplu taşıma kooperatifine üye esnafla bilgilendirme toplantısı yapılan HBB yetkilileri, Belen’de dönüşüm sürecinin bir an önce tamamlanması ile vatandaşlara çağdaş, kaliteli ve konforlu toplu taşımacılık hizmeti verilmesini amaçladıklarını belirtti.

Bir cevap yazın