Bu sofrada birlik-beraberlik var

Ramazan Ayı’nın bitmesine sayılı günler kala, Hatay İl Jandarma Komutanlığı şehit yakınları ve gazi aileleri onuruna iftar programı düzenlendi.

Duygu dolu anların yaşandığı iftar yemeğine, Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, 2’nci Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Ahmet Gürbüz, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli ve Meral Batı Demirbaş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, kurum müdürleri, Şehit ve Gazi Dernek Başkanı, askeri personel, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. Gerçekleştirilen iftar yemeği daha sonra Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından yapılan yemek duasıyla devam etti.

Ramazan ayının manevi ikliminde oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında Vali Ata, misafirleri ile sohbet ederek onlardan gelen hatıra fotoğrafı çektirme isteklerini yerine getirdi.

Bir cevap yazın