İSTE’liler kep fırlattı

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE)’ne bağlı fakültelerden mezun olan öğrenciler, kep atarak hayatlarının geleceği için yeni bir sürece ‘Merhaba’ dedi. İSTE’ye bağlı Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi; Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği, İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO), Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programlarının yanısıra Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’nın çiçeği burnunda sanatçılarının ayrı ayrı gerçekleştirdiği mezuniyet törenlerinde oldukça renkli görüntüler yaşandı.

Mutluluklarına ortak oldular

İSTE Rektörü Türkay Dereli, Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Aktaş, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, akademisyenler ve velilerin katıldığı törenlerde,  öğrenciler büyük bir heyecan, mutluluk ve gururla keplerini havaya fırlatırken, ailelerine de büyük bir gurur yaşattı.

Şanslısınız

Duygu dolu anların yaşandığı kep atma töreninde, akademisyenler öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dilerken, İSTE’de edindikleri bilgiler ve tecrübelerle iş hayatında ihtiyaç duyulan nitelikli insan gücünü oluşturacakları için şanslı olduklarını dile getirdi. Mezun olan öğrenciler de İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli başta olmak üzere, kendilerini eğiten hocalarına teşekkür ederek, mezun olmanın sevincini aldıkları belgelerle taçlandırdılar.

 

Bir cevap yazın