İbrahim Gül, kılıcını kuşandı!

24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel seçimi öncesi adaylarını ilk belirleyen Milliyetçi Hareket Partisi, İskenderun’da da seçim bürosunu açan ilk siyasi parti oldu.

Seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül’ün miting havasında gerçekleştirdiği ‘Cumhur İttifakı’ İskenderun Seçim İrtibat Bürosu’nu açılışında, milletvekili adayları, ilçe ve il yöneticileri ile partililer kenetlenerek, MHP’nin tarihi bir zafer yazmaya hazırlandığı mesajı verildi.

“MHP hakettiğini alacak”

Milletvekili adaylarının örnek bir birlik ve beraberlik örneği sergilediği Mete Aslan Bulvarı üzerindeki seçim bürosunun açılış konuşmasını yapan MHP Hatay birinci sıra Milletvekili Adayı Lütfü Kaşıkçı, seçmenin 24 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi’ne Hatay’da hakettiği oyları vereceklerini belirterek, Hatay’da kirli baraj propagandası yapanların dün olduğu gibi bugün de amaçlarına ulaşamayacaklarının altını çizdi.

“Çözüm MHP’de”

MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül de, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin 19 yeni il kurulmasını öngören 100 il, bin ilçe teklifinin seçim beyannamesinde yer aldığını belirterek, Cumhur ittifakında İskenderun’un da il olacağı müjdesini verdi. FETÖ tehlikesinin tam anlamıyla geçmediğini söyleyen Gül, “Ne kadar temizlersek temizleyelim bunlar bitmiyor, tükenmiyor. Devletin tüm hücrelerine girmişler. Bunları bitirmek için 24 Haziranda sandığın başına giderek ‘Cumhur İttifakı’nı asgari çoğunlukla sandıktan çıkararak kılıcı bizim elimize verin, kangren olmuş bölgeyi kesip atalım” diyerek, destek çağrısı yaptı.

 

Bir cevap yazın