Ak kadrolar Arsuz’u fethetti

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayları Arsuz’un Kışla, Karahüseyinli, Nergizlik, Kozaklı, Arpaderesi ve Harlısu mahallelerine çıkartma yaptı. Arsuzluların yoğun ilgisi ile karşılaşan milletvekili adaylarından Hacı Bayram Türkoğlu, Abdülkadir Özel, Abdülkerim Güven ve Nazlı Ecrin İnan’a AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Beyazıd Bestami Bilgili, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan ve partililer eşlik etti.

Hatay İçin Birlik, İcraat, Hizmet Vakti; Vakit Türkiye Vakti diyerek projelerini ve Hatay için hayallerini paylaşan AK Partili Hatay Milletvekili Adaylarından Abdulkadir Özel, çıktıkları kutlu davada amaçlarının güçlü Arsuz, İskenderun, Belen, Hatay ile birlikte güçlü ve büyük Türkiye olduğunu söyledi.

“Şahlanış dönemine geçeceğiz”

Ak kadrolar olarak partinin ve vatandaşların sorunlarını masaya yatırıp beraberce millete hizmet etmenin yollarını arayacaklarını söyleyen Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, “Ak Partimiz halka hizmet hakka hizmettir şiarıyla çıktığı bu yolda sizlerle birlikte, sizlerin desteği ile 24 Haziran’da ülke yönetiminde yeniden söz sahibi olacaktır. Bugüne kadar üretilmiş olan hizmetler, inançlı Türk milletinin zaferidir. Şimdi bu zaferimizi taçlandırmakla, 2023- 2053 -2071 hedeflerimize ulaşmak, milletimizin varlığını ve bekasını korumakla ve şahlanış dönemine geçmekle mükellefiz. Ülkemizin değerlerini ve kazanımlarını korumak için Ak Parti’nin güçlü bir şekilde 24 Haziran’da sandıktan çıkması için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteğinizi istiyoruz” derken, gönül kırgınlıklarını da ortadan kaldıracaklarına vurgu yaptı.

 

 

Bir cevap yazın