Ak Parti’lilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bağış

AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler önderliğinde ilçe başkanları ve milletvekili adayları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seçimde destek olmak amacıyla bağışta bulundu. Ziraat Bankası Antakya Köprübaşı Şubesi’nde AK Parti İl Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerinin oluşturduğu uzun bağış kuyruğu banka dışına kadar taştı.

Partililerin yoğun ilgisinden ve desteğinden memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, “Biz millet olarak Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu göstermek adına buradayız. Hatay teşkilatları olarak tüm kademelerimizle Cumhurbaşkanımızın seçim kampanyasına destek olduk” dedi.

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan da kampanyaya detek veren tüm partililere teşekkür ederek, “İnşallah bugün buradaki desteğimizi 24 Haziran’da milletimizin teveccühüyle Cumhurbaşkanımızı yeniden bu ülkenin başına getirerek ve yine onun yanında yol yürüyecek milletvekili arkadaşlarımızla en iyi şekilde burada ve tüm Türkiye’de tam kadro AK Parti kadroları ile bizlere nasip eder inşallah” şeklinde konuştu.

 

 

Bir cevap yazın