İlk ziyareti Samandağ Hıdır Türbesi’ne

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in 1 Haziran Cuma günü gerçekleştireceği Hatay mitingi öncesi ilk ziyaretini Samandağ’daki Hızır Türbesi’ne yaparak, dua edeceği öğrenildi. 24 Haziran seçimleri öncesi Hatay’a gelecek olan ilk Cumhurbaşkanı Adayı olan Akşener, saat: 12.00’de Samandağ Sahili’nde gerçekleştireceği türbe ziyaretinin ardından, türbenin hemen yanı başındaki Belediye Parkı’nda da Samandağlılarla buluşacak.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Samandağ programının ardından saat 15.00’te de Antakya-Emlakbank Evleri önünde Hataylılara seslenecek. ‘Toplumda birlik, ekonomide güven, yönetimde liyakat’ başlıkları ve ‘iyi bir devlet anlayışı’ temasıyla hazırlanan “Milletimizle Sözleşme” adını verdiği seçim beyannamesi ile 24 Haziran seçimlerinin ülke için önemini anlatacak olan Akşener, bu kez Hatay’dan ‘Yüzünü güneşe dön Türkiye’ diye haykıracak.

İyi Parti Samandağ İlçe Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada, “Hepimizin ortak mücadelesi olan Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için çıktık bu yola. Son 16 yılda harap edilen Türkiye’nin her yönüyle yeniden inşa edilmesi için çıktık bu yola! İnanıyoruz ki, Son zamanlarda insanı insana kırdıran kibir, ayrıştırıcı yaklaşımlar bitecek ve yerini saygıya, sevgiye ve muhabbete bırakacaktır. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener, Samandağ halkıyla buluşmak üzere güzel ilçemizi ziyaret edecektir. 1 Haziran Cuma günü saat 12.00’de Deniz’deki Hz. Hızır Makamı yanında Belediye parkında görüşmek umuduyla..” diyerek, iki mitinge de herkes davet edildi.

 

Bir cevap yazın