Adaylar İTSO’yu boş bırakmıyor

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO), 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi Ak Parti Hatay Milletvekillerinin ardından, Saadet Partisi Hatay milletvekili adaylarını ilçe teşkilatları ile birlikte ağırladı. Adayların hem kendilerini tanıttığı, hem de hedeflerini ortaya koydukları ziyaretlerde şehrin en önemli Sivil Toplum Kuruluşu olan İTSO yöneticileri ile ayrıca bölge ekonomisine dair karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Özel’den büyümeye dayalı reel sektör hamlesi

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayları Abdulkadir Özel ve Ecrin Nazlı İnan’ın İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Ak Parti İlçe yönetimi ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, 24 Haziran seçimlerinin tüm ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunuldu.

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, Hatay’ın milletvekili olarak tüm ilçelere eşit hizmet götüreceklerini belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde bölgemizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, yeni istihdam alanlarının oluşması için çalışacağız ve bu konuda sanayici ve iş adamlarımız ile her zaman birlikte hareket ederek, sorunlarını dinleyip çözümler üreteceğiz. Türkiye genelinde olduğu gibi bölgemizde de büyümeye dayalı reel sektör hamlesi başlatacağız. Bölgemiz için hayati önem arz eden Amanos Tünel projesi de inşallah hayata geçirilecek” dedi.

“Biz de göreve talibiz”

Saadet Partisi Hatay milletvekili birinci sıra adayı Necmettin Çalışkan ise, Hatay’a hizmet etme noktasında kendilerinin de bu göreve talip olduklarını belirterek, İTSO yönetimine seçim stratejilerini anlattı ve milletvekili adaylarını tanıttı.

“Bölge ekonomisine değer katmak için çalışıyoruz”

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, 24 Haziran sonrası, seçilecek bölge milletvekillerinin önemli çalışmalar yapacağını belirterek, “İTSO olarak her zaman bölge ekonomisine değer katacak projeler için çaba sarfediyoruz. Bu konuda sizlerin de 24 Haziran sonrasında önemli çalışmalar yapacağınızı umut ediyoruz. İş adamları olarak, 24 Haziran sonrası ülkede istikrar bekliyoruz. İTSO olarak bölgemiz ekonomisinin gelişmesi, yeni istihdam alanlarının oluşması, işsizliğin azalması için yapılan çalışmalarda ve projelerde olacağımızı her fırsatta söylüyoruz. Şu anda firmalarımız için hayati önem arz eden ‘Kimya Laboratuarı’nın İskenderun’da da kurulması için çalışmalar yapıyoruz. Aslında geç kalınmış bir hizmet. Bu konuda gerekli girişimlerin yapılması lazım” derken, seçimlerin ülke ve bölge için hayırlı olmasını temenni etti.

 

Bir cevap yazın