Siyasilerin ekonomi rotası; İTSO

24 Haziran da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerine hazırlanan Hatay’ın milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında İTSO’yu ziyaret etti. CHP Hatay Milletvekili Adayları Suzan Şahin, Riyat Kırmızıoğlu’nun ardından MHP Hatay Milletvekili Adayları İbrahim Gül ve İlhami Boşça’yı ilçe başkanları ile birlikte ağırlayan İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve yönetim kurulu, seçimin ülkemiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını temenni etti.

Gerçekleşen ziyaretlerden memnuniyet duyduğunu söyleyen İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Bölgemizin sorunlarını çok iyi bilen siyasetçiler olarak, milletvekili seçilmeniz durumunda bu sorunların çözümü ve yeni projelerin üretilmesi noktasında yapacağınız çalışmalarda sizlere başarılar diliyoruz. Bizler de İTSO olarak şehrimiz ekonomisi ve bölgemize katkı sağlayacak her türlü projede yanınızda yer alacağımızı belirtmek isteriz. Seçimlerin ülkemiz ve bölgemiz açısından hayırlı olmasını diliyoruz. Seçilmeniz durumunda memleketimize hayırlı hizmetlerde bulunmanızı temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Hatay Halkını temsilen yapılacak tüm çalışmalarda ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını dile getiren Millletvekili Adayları ise, şehrin sorunlarını çok iyi bilen siyasetçiler olarak Hatay’a hizmet etmek için bu göreve talip olduklarını ifade etti.

Bir cevap yazın