Zeki Sözer’in iftarında ‘Reis’ rüzgarı

Türkiye’nin en ünlü balık tüccarlarından İskenderunlu Zeki Sözer’in İstanbul’da verdiği geleneksel iftara ünlü isimler de katıldı. Kaşıbeyaz Gala Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine balıkçı esnafı da yoğun katılım gösterdi.

İftara; Fenerbahçe As Başkanı ve Başkan Yardımcısı Avukat Şekip Mosturoğlu, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Roma Büyükelçiliği Emniyet Ataşeliği görevine atanan Emniyet Müdürü Gökhan Özsavaş ve yargı mensupları da katıldı. İftarda sanatçılar Latif Doğan ve Çılgın Sedat ise davetlilerin gözdesiydi.

İskenderunlu işadamının geleneksel iftarına katılan Zeki Sözer’in can dostu Reis Sedat Peker, her yıl olduğu gibi davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İftar sonrasında davetlilerin Reis Sedat Peker’le birlikte fotoğraf çekilme isteği her zamankinden fazlaydı.

İftar programında dostlarıyla birarada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Zeki Sözer, “Allah her yıl sağlıkla ve huzurla iftarlarda buluşmayı nasip etsin” dedi. Sözer, Türkiye’nin; böylesine kutsal günlerde olduğu gibi, her gün aynı huzur ve birliktelikle nice Ramazan günlerinde buluşması dileğinde bulundu.

Bir cevap yazın