İşte şimdi oldu!

İskenderun Adliyesi Yargıda Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosu’ndan Sorumlu Cumhuriyet Savcısı İsmail Güngör, ilçedeki görsel ve yazılı basın temsilcileriyle tanışma toplantısında biraraya geldi. Yargı ve medya arasındaki ilişkilerin kurumsal hale getirilmesi, iki kurum arasındaki sağlıklı bilgi akışının sağlanması amacıyla faaliyete başlayan büronun sorumluluğunu üstlenen Savcı Güngör’ün ilk kez gazetecilerle buluştuğu toplantıda, basın mensupları tek tek kendilerini tanıtarak, çalıştıkları kurumları, basının hangi kademesinde yer aldıklarını ve mesleğin sorunlarını anlattı.

İGC Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık düzenlenen toplantıda, gazetecilerin sorunlarını ve yaşadıkları zorlukları anlatırken, gazetelerin düzenli olarak takip edilerek, çıkmayan gazetelerle ilgili düzenlemede bulunulmasını talep etti.

İskenderun Basınıyla tanışmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Yargıda Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosundan Sorumlu İskenderun Cumhuriyet Savcısı İsmail Güngör, “Öncelikle, büromuz hepimize hayırlı olsun. Yargıda Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosu olarak davetimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum” diyerek, yapılabilecekler hakkında istişarede bulundu.

Bir cevap yazın