Aslan parçaları mutlu etti

Galatasaray Spor Kulübü’nün taraftar grubu Ultraslan’ın Antakya Şubesi, 5 yıl önce iş kazası sonucu felç geçirerek yatağa mahkum olan 22 yaşındaki Cuma Baykar’ın hayalini gerçekleştirdi. Engelli gencin önce evini restore eden, ardından da Galatasaray maçlarını izlemesi için televizyon alan sarı-kırmızılı taraftarlar, Cuma ile birlikte şampiyonluk kutlaması yapmayı da ihmal etmedi.

Ultraslan taraftar grubu, engelli gencin sosyal medya üzerinde paylaşılan videosu üzerine harekete geçti. Kısa sürede organize olan Antakyalı Galatasaray taraftarları Baykar’ın evine giderek durum tespiti yaptıktan sonra, önce evi restore etti, ardından da istediği cep telefonu, klima, koltuk ve maçları izlemek için de bir televizyon satın alındı. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan 22 yaşındaki engelli Cuma Baykar, çok istediği televizyona kavuşmanın ve Galatasaray maçlarını izlemenin mutluluğunu yaşarken, Ultraslan Antakya Grubu’nun şampiyonluk kutlamasıyla da büyük bir sevinç yaşadı.

Galatasaray’a 21’nci şampiyonluğunu yaşatan Teknik Direktör Fatih Terim’i Hatay’a davet eden Ultraslan Antakya Temsilcisi Mustafa Altıok, “Cuma kardeşimizin yüzünü bir gram güldürebildiysek ne mutlu bize. Desteğimiz her daim Cuma ve Cuma gibi kardeşlerimize devam edecektir. Fatih Hocamız Adanalıdır yazın muhakkak Adana’ya gelecektir. Biz buradan Fatih hocamızı Cuma kardeşimizi ziyarete çağırıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın