Hatay’a cennet gibi park

Hatay’ı nitelikli hizmetlerle geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, çalışmaları tamamlanan Karlısu Göleti Su ve Macera Parkı’nı halkın hizmetine sundu. Kentin sahip olduğu yeşil alanların yerinde kullanılması ve sayılarının arttırılması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında hayata giren parkın açılış törenine Başkan Savaş’ın yanı sıra Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, HBB daire başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Hatay’da tek

7’den 70’e herkesin huzurla faydalanabileceği, vaktini rahatlıkla geçirebileceği tesisin çocukların doğayla başbaşa büyümesine imkan tanıyacağını söyleyen Başkan Savaş, “Hatay’da ilk ve tek olma özelliğine sahip yaklaşık 8 bin metrekare yeşil alan üzerine kurulan Karlısu Göleti Su ve Macera Parkımız da, çocuk oyun alanları piknik alanları soyunma odaları duş kabinleri, seyir terası ve zipline eğlence merkezinin hazırlık işlemleri için kullanılacağı 2 adet zipline kulesi, çocuklar ile yetişkinlere özel 2 adet havuz, gölet içerisinde ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak monte edilmiş su kayağı, 1000 kişilik düğün salonu, gölet ve Antakya manzaralı iki adet kafeterya bulunuyor. Hatay’da benzeri bulunmayan bu tesis sayesinde herkes gezerek ve eğlenerek hoş vakit geçirebilecek. Bizler  sokakta oynayarak büyüdük, çocuklarımız da bizim gibi oynayarak, çocukluğunu yaşayarak büyüsün istiyoruz” dedi.

“Enerjilerini dedikoduya harcayanlar var”

Başkan Savaş, son günlerde kendisi hakkında başlatılan karalama kampanyasına da değinerek, “Yıllardır bu memlekette, “Yapacağız, edeceğiz” diyenler bizim hizmetlerimizi gördükçe hezeyana uğrayıp ne yapacaklarını şaşırdılar. Geçenlerde radyo programında yapacaklarımızı anlatınca paniğe kapılıp sosyal medyada hakkımda konuşmaya başladılar. 16 yıldır her türlü imkânı elinde bulunduranlar bizim 4 yıl içerisinde yaptıklarımızı görünce şaşıp kaldılar. Sosyal medyada bu konuşmaları yapanların 14’ü gerçek kişiler gerisi sahte hesaplar. Ben bu kişilere hiç cevap vermedim. Bu arkadaşlarımızı, yaptığımız hizmetler strese sokuyor. Onlar strese girmeye devam etsin biz hizmet üretmeye devam edeceğiz. Onlara da tavsiyem; hizmet üretsinler enerjilerini dedikoduya harcamasınlar. Tesisimizin herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum”  dedi.

Bir cevap yazın