Başkan Adayı Akyüz’den İskenderun’a destek turu

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkan Adayı aynı zamanda da İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Hem olağan kongre ile yeniden göreve seçilen İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunan, hem de federasyon seçimlerine ilişkin istişarelerde bulunan Akyüz, 3 Haziran’daki seçimde de İskenderunlu berberlerden destek istedi.

İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası’nı yakından takip ettiklerini ve önemli projelere imza attığını söyleyen Başkan Adayı Şükrü Akyüz, “İskenderun esnaflarının başarıları ve birlikteliği her yerde konuşuluyor. Bizler de hem başkanımızı hem de yeni yönetimini tebrik etmek üzere İskenderun’dayız. Ben ve ekibim esnaflarımıza hizmet etmek için canı gönülden çalışıyoruz. Esnaflarımız bizleri bu ulvi göreve layık gördükçe de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, esnafların sorun ve sıkıntılarını gidermek adına her türlü çalışmayı yaptıklarını belirterek, esnafa katkı sunan her kurum ve kuruluşun yanında yer aldıklarını söyledi.

Yapılan ziyaret, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkan Adayı Şükrü Akyüz’ün, İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş’a saat takdimi ile son buldu.

 

Bir cevap yazın