‘Sporun Gücü’nü bütün Arsuz hissedecek!

Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen “Sporun Gücü” projesinin tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Arsuz Öğretmen Evi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Emniyet Müdürü Halil Karabacak, kurum müdürleri, okul müdürleri, kurs eğitmenleri ve kursiyerler katıldı.
Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı ve Hatay Valiliği’nce desteklenen proje kapsamında tenis, badminton, futbol, voleybol ve basketbol olmak üzere toplam 5 brançta, toplamda 100 kursiyere spor eğitimi verilecek.

11 ay 27 gün sürecek olan projenin aynı zamanda spora yönlendirme projesi olduğunu da söyleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Sporun Gücü projesini, çocuklarımızı ve gençlerimizi sportif alanlardaki beceri ve yetenekleri doğrultusunda geliştirmelerine yardımcı olmak, onları kötü alışkanlıklardan korumak, sporu sevdirmek ve boş zamanlarını değerlendirmelerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdik. Bu projeyi destekleyen İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı ve Hatay Valiliği’ne , projeyi yürüten Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne ve katkılarından dolayı Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Arsuz Proje Ofisine çok teşekkür ederim. Her branşta 20 kursiyer olmak üzere, projemizden yararlanacak olan 100 kursiyerimize de başarılar dilerim” dedi.

Bir cevap yazın