Sırada İskenderun var

Tosyalı Holding’in sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Tosyalı Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Okulu’nun öğrencileri Engelliler Haftası nedeniyle düzenledikleri şovlarla izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası “Farkındalık Günleri” etkinlikleri kapsamında okul bahçesinde düzenlenen “Engelleri Aşıyoruz” etkinliğine Osmaniye Valisi, Garnizon Komutanı, Jandarma Komutanı ve Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürünün eşleri, Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, kamu kurum ve kuruluşları, il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrencilerin yıl boyunca edindikleri bilgileri ve becerilerin yanı sıra hayata sımsıkı tutunma mücadelelerini sahneledikleri gösteriler büyük bir ilgiyle izlendi.

Kına gecesi, harman dalı, halk oyunları gösterisinin yanı sıra çeşitli gösterilerle renklenen törende, öğrenciler “hayatın içinde biz de varız” mesajı verirken, izleyiciler Atatürk ve Türk Bayraklı şovu ayakta alkışladı.

İskenderun’a da özel eğitim okulu yolda

Engelli öğrencilerin kendilerine ait bir eğitim yuvasında eğitim görmesinin manevi hazzını yaşadığını söyleyen Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Sosyal sorumluluk projelerimizden biri olan bu okulumuzun, öğrencilerimizin Engelleri aşıyoruz etkinliğiyle bir kere daha ne denli isabetli bir karar olduğunu görmüş olduk.. Şimdi sırada İskenderun’daki okulumuzu da bir an evvel inşaa edip özel eğitime kazandırmak var” dedi.

Bir cevap yazın