DTO’ya nazik ziyaret

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yeni yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Soytürk, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suphi Şaşati, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener tarafından kapıda karşılandı.

DTO’nun yeni yönetime başarılar dileyen Kaymakam Recep Soytürk; “Seçimlerinizin ardından yeni yönetiminiz hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra hep birlikte güzel çalışmalar yaparak,  ülkemize, şehrimize katkıda bulunmayı temenni ediyorum” dedi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu da, İskenderun’a başarılı çalışmalar kazandırmak için yola çıktıklarını belirterek, “Göreve gelen yeni yönetimdeki arkadaşlarımız ile birlikte gayretli bir çalışma içinde olacağımızı umut ediyorum. Bizler de İskenderunumuza neler yapabiliriz, neler kazandırabiliriz gibi çalışmalar yaparak yararlı olmak için elimizden geleni yapacağız. Odamıza gerçekleştirdiğiniz nezaket ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim” diye belirtti.

 

Bir cevap yazın