Başkan Savaş, Saadet Partisi için imza attı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 100 bin imzayla cumhurbaşkanı adayı olan isimler için partililere yaptığı imza verme çağrısına destek verdi. Hatay Adliyesi’ne giderek Yüksel Seçim İl Kurulu’nda Saadet Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’nun aday olması için imza atan Başkan Lütfü Savaş’a Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Necmettin Çalışkan da eşlik etti.

Adliye çıkışı kısa bir açıklama yapan Başkan Lütfü Savaş, 24 haziran seçimlerinin önemine değinerek, “Gelecekte çocuklarımız için, torunlarımız için çok mutlu bir huzurlu bir ülke bırakmak istiyoruz. Bunun da en önemli adımları demokrasiden geçiyor. Demokratik hukuk sisteminin sağlıklı işlemesi için, adil bir seçim süreci için milletimizin başına seçeceğimiz Cumhurbaşkanlığına aday olan tüm devlet büyükleri adına Saadet Partisi Cumhurbaşkanı adayı Sn.Temel Karamollaoğlu için imzamızı verdik. Tüm Cumhurbaşkanı adaylarının 100 bin imzayı aşarak bu demokratik yarışta yer almasını diliyorum.Hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan ise, Lütfü Savaş’ın demokrasiye, insan haklarına, hukuka, insanların hukuk önündeki eşitliğine sahip çıkan tavrıyla gönüllerde taht kurduğunu vurgulayarak, “Başkanımız buradaki bu duruşuyla şehrin ortak belediye başkanı olduğunu gösterdi. Başkalarının olduğu gibi sadece kendisini seçen insanların değil tüm halkın, tüm seçmenlerin ve hepsinden önemlisi hukukun yanında olduğunu gösterdi. Bizim temennimiz bu hukuksuz yarışın bu haksız rekabet ortamının bir an önce sonuçlanması tabi ki ülkede devlet imkanlarıyla devletin uçaklarıyla helikopterleriyle makam araçlarıyla billboardlarıyla, televizyon ekranlarıyla tüm birimleriyle seçim kampanyası yürüten bizim gibi mütevazi şartlarda seçim kampanyası yürüten partilerin yarışı gerçekleşiyor. Temenni ederiz ki, halkımız bu haksız rekabete eline geçen fırsatla en iyi cevabı verecek ve iradesini en iyi şekilde tecelli edecektir” diye konuştu.

 

Bir cevap yazın