En değerli hediye!

Evlatlarımız; gülüşü için dünyaları vereceğimiz, kokusunu dünyalara değişmeyeceğimiz, hergün varlıklarına binlerce kez şükrettiğimiz canlarımız. Hayatımızı onlara adarız, onların mutluluğu mutluluğumuz, üzüntüleri üzüntümüz, gelecekleri geleceğimizdir.

Sağlıklı çocuk demek; sağlıklı ve mutlu aile, sağlıklı toplum demektir. Çocuklarımızla nasıl daha kaliteli zaman geçireceğimizi, nasıl daha iyi besleyeceğimizi ve daha iyi bir eğitim almaları için hangi okullara gönderebileceğimiz üzerine düşünüyor, maddi ve manevi ciddi emek harcıyoruz.

Size küçük bir sır vereyim; Evlatlarınıza vermek istediğiniz o güzel geleceğin ilk temelini, belki de en önemli adımını çocuğunuzu emzirerek sağlayabilirsiniz. Evet! Doğru duydunuz, çünkü çocuğunuz ilk 6 ay sadece anne sütü ile birlikte 2 yaş ve sonrasına kadar anne sütü almaya devam ederse ona tüm hayatını, sağlığını, zekasını, karakterini etkileyecek en değerli hediyeyi vermiş olacaksınız. Çocuğunuz ile ilk iletişiminiz, ilk bağınız emzirme ile gerçekleşecek, anne sütü ile sağlıklı hayata dair en uzun vadeli yatırımı yapmış olacaksınız.

Çünkü emzirme ve anne sütü ile;

* Çocuğunuzun solunum ve sindirim yolu enfeksiyonlarına karşı korunmasına,

* Çocuğunuzun akademik başarısını belirleyecek olan IQ puanında 10 -15 puanlık yükselmeye,

* Diyabet, Obezite, Kardiyovasküler hastalıklar ve çölyak hastalığı gibi kronik hastalıkların gelişme riskinin azalmasına,

* Tüm kanser tiplerine karşı korunmaya,

* Hayat boyu karşılaşabileceği alerjik hastalıkların önlenmesine,

* Duygusal, davranışsal ve konuşma sorunlarının daha az olmasına, çatışmasız bir ergenlik yaşamasına,

* Büyüme ve gelişmesinin yaşına uygun şekilde ilerlemesine,

* Ve daha sayılabilecek nice faydalarına sahip olmasını sağlayabilirsiniz……..

Gelin çocuğunuza güzel ve sağlıklı bir ömür yaşamasını sağlayacak olacak bu “EN DEĞERLİ HEDİYEYİ” vermenizde size yardımcı olalım!

Emzirmeyi, anne sütünü nasıl artıracağımızı, anne sütünü nasıl saklayacağımızı ve anne sütü ve emzirme ile ilgili kafanıza takılan diğer herşeyi beraber konuşalım.

Sizleri, İskenderun Devlet Hastanesi Yeni Bina zemin kattaki Emzime Polikliniğimize bekliyoruz.

Randevu almak için :(0.326) 618 24 24 Dahili kod: 3204

Bir cevap yazın