Baytaroğlu Ailesi’nin anne acısı

İskenderun’un tanınmış isimlerinden Sabay Lojistik İskenderun Acente Müdürü ve İskenderun Ortodoks Kilisesi Cemaat Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Baytaroğlu’nun 90 yaşında hayata veda eden annesi Yememi Baytaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Yememi Baytaroğlu’nun cenazesi, İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi’nde düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında Karaağaç Asri Mezarlığı’na defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

Ailesi, yakın dostları ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreni, İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Papazı Dimitri Yıldırım’ın öncülüğünde, Mersin Ortodoks Kilisesi Papazı İspiro Teymur ve Samandağ Ortodoks Kilisesi Papazları Dimyan Yakupoğulları ve Trifon Yumurta’nın katılımı ile gerçekleşti.

Ferit, Corç, Nebil, Bessam ve Can Baytaroğlu’nun anneleri Yememi Baytaroğlu için ailesi taziye ve başsağlığını 4 – 5 Mayıs tarihlerinde 15.00-19.00 saatleri arasında, Pazar günü de saat 14.00’e kadar İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Salonu’nda kabul edilecek.

 

Bir cevap yazın