Muhtarlardan kaymakama teşekkür

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, ilçe genelindeki sorun ve ihtiyaçların dinlenmesi ve çözüm noktasında neler yapılması gerektiği hakkında istişarede bulunmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Muhtarlar Buluşması’nı bu kez İsa Taş Plaza Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi.

Kaymakam Soytürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Hatay Büyükşehir Belediyesi 3.Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Enerjisa Operasyon Müdürü Mehmet Ali Tunç ve mahalle muhtarları katıldı.

2018 yılı Mayıs ayı toplantısını, işyeri sahibi ve aynı zamanda Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş’ın daveti üzerine salonda gerçekleştirdiklerini söyleyen Kaymakam Soytürk, gerek nazik daveti, gerekse misafirperverliğinden dolayı İsa Taş’a teşekkür etti.

Vatandaşlarımızın daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak amacıyla asayiş ve huzur başta olmak üzere, eğitim, sağlık, kültür, ulaşım, toplumsal kalkınma, nüfus ve vatandaşlık işlemleri vb. konularda istişarede bulunan Kaymakam Soytürk, sorunların çözüme kavuşturulması açısından da toplantının önemine değindi.

Kaymakam Soytürk, halkın oylarıyla işbaşına gelen, idari yapının  en küçük birimi ve temel yapısı olan mahalle muhtarlarına tek tek söz hakkı vererek, görev ve yetki alanları dâhilinde olup tespit ettikleri sorun ve ihtiyaçları titizlikle dikkate aldı ve çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum amirlerine talimat verdi.

Toplantıda söz alan Gürsel Mahallesi Muhtarı Semir Öz de, Gürsel Mahallesi’nde inşaatı başlatılan okul yapımı işi dolayısıyla mahalle halkının memnuniyetinden bahsederek, mahalle muhtarlarına karşı gösterdiği yakın ilgi ve alakanın yanı sıra mahallelerimizin genel sorun ve ihtiyaçları ile özellikle de eğitime olan duyarlılığından dolayı Kaymakam Recep Soytürk’e teşekkür etti.

 

Bir cevap yazın