Kick Boks’ta zirve İskenderun’da

Antalya’da düzenlenen Uluslararası Açık Kick Boks turnuvalarında kente altın ve gümüş madalya ve kupayla dönen İskenderun Lara Spor Kulübü Sporcuları, antrenörleri ile birlikte İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmazı ziyaret etti.

Sporcuların elde etmiş olduğu başarılarla gurur duyduklarını söyleyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Uluslararası bir müsabakada İskenderunlu sporcuların birincilik alması ve şehrimize altın madalya ile dönmesi önemli bir başarıdır. Başarılarından dolayı sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyorum” dedi.

Turnuvalarda birincilik elde ederek İskenderun’a altın madalya ve kupa kazandıran Haval Genç ile ikincilik elde ederek gümüş madalya alan Ahmet Şamil Pilavcığoğlu, İskenderun’a ve kulübe büyük bir başarı kazandırmanın onurunu yaşadıklarını belirtirken, hem kabulden, hem de desteklerinden dolayı Başkan Levent Yılmaz’a teşekkür ederek, imkân verilmesi durumunda daha büyük başarılara imza atabileceklerini dile getirdi.

Antrenör Mustafa Cuma Uğurlu da kulübün başarısının her geçen gün arttığını belirterek, bu başarıların devamının geleceğini söyledi.

 

Bir cevap yazın